DNA BRANDING 

INDTAG MARKEDET MED ET PROFESSIONELT, STÆRKT OG TROVÆRDIGT UDTRYK.Du har et ønske om, at træde ud i en helt ny, professionel og upgraderet virksomhedsprofil, som understøtter dine ydelser eller produkter, som skaber blikfang og tiltrækker dine drømmekunder.

Jeg hjælper dig med, at formidle dine produkter og services via en visuel platform, som afspejler præcis hvem du er og hvad du gør. 

- Og så projektleder jeg, og holder snor i hele processen så du kan passe din forretning.

❝ At arbejde sammen med Katrine Venke er som at lægge alt du har brug for ÉT sted, og vide at du kan slappe af og være helt tryg og rolig. Det er ikke noget med at krydse fingre og håbe på det bedste. Jeg vidste med sikkerhed, at resultaterne blev langt bedre end jeg nogensinde havde forestillet mig. Katrine sætter det perfekte team og så kører det bare. Alt spiller max, intet er overladt til tilfældighederne. Jeg vil anbefale alle der er seriøse med deres business, at investerer i hjælp fra Katrine Venke. Fordi det løfter deres virksomhedsprofil og deres professionelle værd. Og beløbet? - det bliver hurtigt tjent igen. Men det handler om meget mere end det …❞  

Louise Voss, direktør i Voss & Partners, væksrevisor og foredragsholder  HVEM ER DU?


Du har allerede har en forretning eller et klart forretningskoncept

Du er ambitiøs, målrettet og ønsker en top professionel visuel platform hvorfra du, dine services og produkter for alvor træder frem i en unik og indbydende ramme

Du vil gerne ligge Top of Mind hos din målgruppe 

Du har brug for sparring til at blive set på udefra

Du ønsker at få skabt et skræddersyet udtryk – skabt en unik og indbydende profil, som hele vejen rundt afspejler din forretning og dit brandDNA

Du ville ELSKE, at dele dine services og produkter fra en business-profil, der visuelt hænger 100% sammen hele vejen rundt, er indbydende og udstråler præcis den professionalisme og forandring, du tilbyder.
DET DU DRØMMER OM ER

 

At fremstå unik, professionel, troværdig og imødekommende

At din branding og dit visuelle business udtryk matcher dit niveau, understøtter dine værdier og dit ønske om at være et genkendeligt brand

At fremstå 100% professionelt, fordi du godt ved, at det er nødvendigt for at tiltrække de kunder og samarbejder, du ønsker  DU KENDER TIL FLERE AF DISSE

Du drømmer om at skille dig ud blandt andre, som tilbyder det samme som dig 

Du holder dig (måske) tilbage og undgår at markedsføre dig og din forretning på fuldt blus, - du mangler den røde tråd i din branding

Du benytter gamle billeder du inderst inde er træt af, og mangler idéer til et nyt udtryk der matcher din forretning og dine produkter i dag 

Du er bange for at forsvinde i mængden, og bange for om du går glip af værdifulde samarbejder og omsætning.

❝ Erfaren. Professionel. Lydhør og indlevende. Det er nogle af de ord der bliver ved med at gå igen, i mit samarbejde med Katrine Venke. Hun har formået at finde de helt rigtige mennesker til, at få mine tanker og ideér til at komme til udtryk på den bedst mulige måde. Og i hele fasen fra indledende møder til det konkrete produkt, har hun været der med overblik og en hånd hvor det har været nødvendigt. Hun har en kæmpe viden om branding og PR og har en stor andel i hvor Cahana Jewelry er i dag. ❞ 

Rikke Brogaard, stifter og designer af Cahana Jewelry

DNA-BRANDING ER KORT FORTALT TIL DIG, SOM

Ønsker at fremstå top professionelt og troværdig blandt din målgruppe og til dig, som ønsker at øge kendskabet til din forretning ude blandt dine potentielle kunder 

Er klar til synlighed på et nyt niveau hvor din målgruppe tydeligt kan se dig. 

Er klar til at få hjælp af de bedste og dygtigste folk indenfor hver deres felt

Er villig til at investere i dig selv og din virksomhed.

❝ Det der var det vigtigste for mig, udover kvaliteten i billlederen, var trygheden i og resultaterne ved, at arbejde med én af de bedste. Og så følelsen af, at blive ”set” udefra. Det materiale jeg har fået skabt af Katrine og hendes team er på et så højt kvalitetsniveau. Det ville jeg aldrig selv kunne skabe, så den investering var et must og helt afgørende i opbygningen af mit brand ❞ .  

Bettina Fau, ejer og stifter af smykkevirksomheden, byheart.dk  OM MIG“Jeg har over 10 års erfaring i at hjælpe selvstændige med at skabe lækre og indbydende profiler omkring deres brand, så de kan tiltrække deres drømme-kunder.

Jeg bliver aldrig træt af at finde ind til kernen i forretningen, og derfra skabe billeder (og film), som på mest indbydende vis formidler både værdien og profilen bag. Mit ønske er altid, at skabe en visuel profil, så du med den bedste følelse, kan formidle dine produkter, dine talenter eller dine ydelser, og give din målgruppe LYST til at købe ind hos dig.

Jeg ser dig og din virksomhed med andre øjne end dig selv, og kan dermed nemt forestille mig dig, i et set-up du måske slet ikke selv har tænkt på, - eller har turde drømme om  

Jeg arbejder udelukkende med de allerbedste inden for deres felt, og går ikke på kompromis med dette.  

Og jeg vil elske at hjælpe dig. 

Rigtig mange har den overbevisning om, at det ikke for dem er muligt, at få noget der ikke ligner alle de andres. Men i virkeligheden handler det om at blive set udefra, af en der kan se dig, i den ramme der allerbedst understøtter dig, din forretning, dine produkter og services.

Jeg havde ikke fået så stor succes, hvis ikke jeg havde haft materiale fra Katrine.

Da jeg var på messe med Katrines billeder, fik de næsten mere opmærksomhed end selve produkterne gjorde. De gjorde at min stand adskilte sig og tiltrak flere besøgende.

Det samme gælder for min webshop, og de webshops jeg sælger igennem.

Jeg havde brug for at mit brand adskilte sig fra de andre. Jeg er i et (meget) mættet marked og jeg havde brug for billeder, som kunne sælge og billeder der kommunikerede mine produkter tydeligt.

Jeg havde brug for nogle andre øjne på mine produkter, og jeg havde brug for at kvaliteten var i top.

Jeg har fulgt Katrine længe og hun har ramt spot-on på nogen af mine udfordringer ift, at kunne kommunikere mit brand.

Katrine guidede mig igennem hele processen så jeg var 100% tryg hele vejen igennem. Hun har konstant været tydelig omkring tidsplan, pris og det samlede forløb.

Godt billedmateriale er et konkurrenceparameter, næsten på lige fod med gode produkter når jeg kontakter butikker og webshops.

Udover fantastisk billedmateriale, videoer og presseomtale, er det inspiration til hvordan jeg kommunikerer mit brand.

Gør det! Investeringen kommer til at tjene sig selv hjem hurtigt. Det giver så meget selvtillid når du skal markedsføre og sælge, at billedmaterialet er i top og det kan være afgørende for om du kan skalere din forretning. Det har det i hvert fald været for mig.”

/ Sara Louise Olesen, designer og indehaver af Znorki.dk

JEG LEVERER DET HELE TIL DIG

- det betyder at du:  

 ◆ ikke længere skal lade dig forvirre og være i tvivl om, hvad der egentligt er DIG og hvordan du bedst får det frem i dit visuelle materiale

 ◆ modtager LOOK & FEEL boards til dine stillbilleder og storyboard til din brandvideo, personligt udarbejdet til dig med udgangspunkt i dit virksomhedsDNA  

 ◆ nemt kan passe din forretning mens jeg projektleder hele processen.

Der findes et hav af dygtige folk derude og jeg har igennem de sidste 17 år samarbejdet med de fleste af dem. Derfor vil du også opleve, at du ikke kun får et team af de allerbedste, men også et team der arbejder effektivt og professionelt sammen om, at lande de absolut bedste resultater for dig. 

Når jeg kender til DNA´et i din virksomhed, ved jeg præcis hvem fra mit team der vil være de bedste til at lande det resultat vi går efter.

Jeg tager dig ud i et udtryk jeg VED du kan bære, men som du måske ikke helt selv kan se. Det kan jeg, fordi jeg har et samlet overblik over, hvor du skal hen og hvem der skal skabe det. Det gør, at du trygt kan stole på, at jeg hele vejen ved hvor vi skal hen og hvor vi skal ende.DU SLIPPER HELT KORT FOR


Selv at skabe klarhed over hvor og hvad, der visuelt kan justeres på din nuværende profil for at tiltrække flere kunder

At (fortsætte) med at lave "lappeløsninger", som du alligevel aldrig bliver helt tilfreds med

‣ At ende med et tilfældigt udtryk eller et udtryk, der ligner alle de andres.  

DET HER FÅR DU

Et klart og tydeligt brand-DNA (fundamentet for måden du brander dig på)  

En hel dags photoshoot, en dags optagelse med videokamera omringet af de dygtigste folk, der alle arbejder på at lande et unikt, eksklusivt og troværdigt udtryk til dig og din virksomhed

✔︎ Visuelt unikt indhold med en stærk tiltrækningskraft, som du kan bruge overalt i din forretning samt til pressen. Eks.: nyhedsbreve, Facebook, LinkedIn, Instagram, blogs, freebees, leadmagnets, online produkter mm. 

✔︎ En high-end brand-profil, som med sikkerhed vil løfte og brande dig og din forretning på et helt nyt level.


❝ Da jeg bookede Katrine i forbindelse med mit photoshoot, var det som at få en engel tilsendt. Takket være Katrines skarpe kartotek over stylister, makeup artister og fotografer, fik Katrine sammensat det helt rette team til mig, der ikke kunnet have været et mere optimalt match til den jeg er. Katrine sørgede for alt, ned til mindste detalje. Jeg følte mig i de mest kyndige hænder fra start til slut. Når jeg tænker over hvor dejlig let det hele var, grundet Katrine, er det helt skørt jeg ikke har brugt hende noget før. Selv da jeg modtog billederne fra fotografen, var Katrine min kyndige hjælper til at udvælge. Jeg modtager stadig mange kommentarer og henvendelser om mit visuelle udtryk, og her kan jeg ikke andet end at henvise til Katrine Venke. Her kan man tale om at blive set og hørt - hele vejen ❞ .

Allberthe Phi Poss, Essensvejleder


Hvordan ville det føles, hvis dine billeder og film arbejdede for dig, mens du holder weekend?  


PROCESSEN

Processoverblik 

1:1 session (telefon) - Dit brand-DNA

Jeg skaber din visuelle identitet i både moodboard og storyboard 

Du præsenteres for oplæg

Planlægning, brief, budgettering, tidsplan samt indhold 

Eksekvering af photoshot

Redigering, godkendelse og levering af billeder og film  


Step 1: Din forretningskerne

Typisk vil man tro, at lidt pæne billeder og et par overskrifter at arbejde ud fra, er fint. Og godt nok! Og det kan det sagtens være. Men drømmer du om at vækste din forretning og tiltrække nye kunder, så kræver det, at dit visuelle udtryk er opdateret, indbydende og yderst vigtigt: professionelt. 

Det handler om, at skabe et gennemarbejdet unikt udtryk i en professionel ramme. Det handler også om, at skabe et varieret materiale, du kan bruge overalt og som hele vejen rundt hænger sammen og viser præcis hvem du er. Og hvad du tilbyder. 

Step 2: Dit visuelle udtryk

Almindeligvis tror mange, at det kun handler om at få taget en håndfuld gode billeder af en fotograf - evt ude i naturen eller op af en flot baggrund. Er dette et set-up man kører med, har man IKKE et unikt og gennemtænkt visuelt image, der arbejder for en.

Det det handler om er, at skabe et materiale der hænger 100% sammen med brug af rekvisitter, som understøtter virksomheden.

Step 3: Brief & Planlægning

Det er vigtigt at udarbejde en handlingsplan for photoshootet sådan, at alle involverede arbejder ud fra den samme brief. Det er den skarpe brief, med udgangspunkt i virksomhedens DNA, at man når i mål og ender op med et varieret visuelt materiale ingen andre har.  

Størstedelen af travle selvstændige er ofte i den tro, at de nemt selv kan projektlede processen samtidig med, at de passer deres forretning. Men det der oftest sker er, at kreativitet, koordination, brief til team, planlægning, tidsplan og praktik enten smuldre eller trækker i langdrag. Det betyder, at de ikke kommer i mål og fortsat holder til i deres gamle profil. Det der her skal til for at komme i mål, er en koordinator der holder styr i hele processen, eksekverer, koordinerer samt afvikler udfra aftalt plan. 

Step 4: Eksekvering 

Rigtig mange tror, at det udelukkende handler om den gode fotograf, en solskinsdag og en dato i kalenderen. Men det der er super vigtigt er, at få sat et hold af top professionelle folk som kan byde ind med hvad de hver i sær mestrer på bedste vis. Derudover er det også vigtigt, at det hold der sammensættes arbejder godt sammen, både professionelt men også energimæssigt. Med det på plads er et unikt resultat sikret!  

Step 5: Levering

En stor del har erfaret, at det kan tage op til 6 måneder at skabe nyt indhold. Det behøver det på ingen måde. Med en klar handlingsplan er det fudt ud muligt at launche en ny forretningsprofil på meget kortere tid. I et samarbejde med mig, har du inden for max 12 uger, et helt nyt, opgraderet og værdifuldt indhold til din platform.KAN DU SE DIG SELV I OVENSTÅENDE? OG ER DU KLAR TIL, AT TRÆDE UD I EN HELT NY, TROVÆRDIG OG YDERST PROFESSIONEL BRAND-PROFIL? ❝ Katrine er super professionel, hurtig til, at sætte sig ind i hvem du er, hurtig til at lave ændringer og forstår virkelig at få det bedste frem i et brand. Derudover er hun det skønneste menneske og en kæmpe “bøvl-befrier". Jeg har gennem hele processen følt mig forstået, hørt, set og hjulpet big time. Jeg kan på det varmeste anbefale Katrine, hvis du vil have flere kunder i butikken via en hjemmeside der spiller og vil have det bedste af det bedste. Katrine er endvidere knaldhamrende dygtig til at få mennesker i ugeblade, aviser og på TV. Den del kan jeg også anbefale Katrine til på det varmeste ❞ . 

Maiken Kühl, mentor, forretningsudvikler og stifter af Unstuck.dk  ❝ Det har været en kæmpe hjælp, at Katrine var tovholder på hele processen og sikrede at alt kørte – indenfor tidsplanen og at vi fik alt koordineret med dygtige folk.  

Der var rigtig godt styr på projektet. Tidligere har vi selv skulle bruge meget tid på at koordinere det hele og vi var også i tvivl om det var de rigtige folk vi arbejdede sammen med. Denne gang følte vi os meget trygge og kunne fokusere på billederne – ikke alt det praktiske. Det var en fornøjelse!  

Vi har over 80 forhandlere i hele Danmark samt i 10 lande. Det er derfor vigtigt for os, at vores visuelle udtryk er skarpt og matcher vores brand.  

Vi var helt trygge ved at der var styr på alt og at Katrine havde fokus på, at vi fik bedst mulige resultat ❞ .

Charlotte Biehl, Direktør, designer og stifter af byBiehl


Skal vi tale sammen?

Ja tak, til en samtale 

© 2021 Katrine Venke - Advised Iconic Brand | https://katrinevenke.dk | Katrine@katrinevenke.dk