VISUAL SIGNATURE BRANDING 

INDTAG DIN SCENE MED ET UNIKT, STÆRKT OG PROFESSIONELT UDTRYK.

Skab præcis den unikke forretningsplatform, der hele vejen rundt viser, at netop du er ekspert indenfor dit felt. Og som udover at tiltrække dine ideelle kunder, også skaber genvej til værdifuld presseomtale.


DU har et ønske om, at træde ud i en helt ny, professionel og upgraderet forretningsprofil, der understøtter din ekspertstatus, positionerer dig på markedet, tiltrækker nye værdifulde samarbejder, skaber genvej til pressen og samlet får dig ud på den store scene.

JEG hjælper dig med, at definere og formidle dine produkter og dit bidrag via en visuel platform, der afspejler præcis hvem du er og hvad du kan?  

- OG SÅ PROJEKTLEDER JEG OG HOLDER SNOR I HELE PROCESSEN, SÅ DU KAN FORTSÆTTE MED DET, DU ER ALLERBEDST TIL. 

OM MIG


Jeg tror på, at synlighed og autensitet pakket ind i en stærk, professionel og unik ramme, gør en markant forskel for os og vores kunder. 

Jeg er visuel og elsker, sammen med et hold af de bedste, at skabe udtryk der personligt matcher dig og din forretning på bedste vis.

Jeg sætter stor pris på let energi i lækre omgivelser og arbejder udelukkende med teams der også har dette højt på listen. 

Jeg har det meste af mit liv, på ingen måde selv været vild med personlig synlighed. Og jeg har samtidig brugt en del ressourcer på, ikke at skille mig ud fra mængden. Alt imens jeg har elsket processen, at hjælpe andre ud påderes scene.

Jeg havde længe en overbevisning om, at professionel synlighed ikke var muligt for mig, i hvert fald ikke i den form jeg ønskede. Det samme oplever jeg hos mine kunder, som ofte er usikre på om de kan få det udtryk, som de inderst inde drømmer om.

For mit vedkommende handlede det om, at jeg ikke havde de rette folk omkring mig til at sparre med. Jeg manglede nogle, der visuelt forstod hvad det var jeg ville, nogle, som sammen med mig kunne danne rammen om min forretning og det jeg tilbyder mine kunder. 

Og fordi jeg jo ER min forretning, handlede det naturligvis om, at jeg havde brug for at blive helt klar på, hvordan jeg ønskede at fremstå, så jeg tydeligt, visuelt og professionelt, signalerer de services jeg leverer. 

Jeg manglede helt enkelt en signaturramme, samlet i én proces med kompetente folk, der matchede min stil og mine ønsker. Jeg havde brug for et team, af effektive og professionelle folk, der ud fra min brief, kunne levere det resultat jeg så for mig, inden vi begyndte på processen. 

Beslutningen om at udvikle min egen og helt unikke Signaturprocess var taget. Det er den, jeg i dag tilbyder mine kunder. 

Jeg har de sidste 6 år beskæftiget mig med PR & Branding indenfor lifestyle. Jeg arbejder med både små og mellemstore virksomheder og med nogle af Danmarks største musikere/artister og deres image. 

Jeg er til klar snak og åben dialog, hvor man ærligt siger hvad man ønsker. Men hvor du også er åben overfor nye og anderledes idéer. Jeg ser dig med andre øjne end dig selv og kan dermed nemt forestille mig dig, i et set-up du måske slet ikke selv har tænkt på, - eller har turde drømme om. 

Jeg arbejder udelukkende med de allerbedste inden for deres felt og går ikke på kompromis med dette. Jeg er målrettet, resultatorinteret og til effektiv process udfra aftalt handlingsplan. 

Og jeg ville elske, at hjælpe dig ud i et nyt, eksklusivt visuelt og professionelt image. HVEM ER DU?


Du har allerede har en forretning eller et klart forretningskoncept

Du er ekstremt ambitiøs, og du ønsker en top professionel visuel platform hvorfra du, dine services og produkter for alvor træder frem i en unik og indbydende ramme

Du ved godt, at din nuværende businessprofil ikke fremstår 100% professionelt 

Du ved ikke, hvad der skal til og du har ingen idé om hvad der kan skabes for at tiltrække dine drømmekunder og nye samarbejdspartnere 

Du er målrettet og succesfuld, har en klar mission og store forventninger om din forretning 

Du vil gerne være kendt for dine services, dine resultater og den kæmpe forskel du gør for dine kunder 

Du ville ELSKE at dele dine services og produkter fra en businessplatform, der visuelt hænger 100% sammen hele vejen rundt, er indbydende og udstråler præcis den professionalisme, du står inde for. 
DU DRØMMER OM

 

At fremstå unik 

At din branding og dit visuelle business udtryk matcher dit niveau og din ambition om at være førende på dit felt 

At fremstå 100% professionelt, fordi du godt ved, at det er nødvendigt for at tiltrække de kunder og samarbejder, du drømmer om 

At vækste din business og løfte den til næste niveau 

At alt hvad du sender ud fra din forretning er 100% gennemført og visuelt gennemtænkt

At dit visuelle udtryk skal matche dit nye niveau, så du skaber den sammenhæng, der gør at du fremstår skarp, ambitiøs og professionel  
DU GENKENDER DETTE


Du drømmer om, at fremstå 100% professionel i din forretningsprofil samt, at skille dig ud blandt andre der tilbyder det samme som dig 

Du er kvalitetsbevidst og går ikke på kompromis med dette 

Du ønsker at få lavet et skræddersyet udtryk – skabt en unik profil der hele vejen rundt afspejler din forretning 

Du har lidt for længe kun ”lappet” på din forretningsprofil men alligevel brugt en del penge på hjælp til, at få ændret på det der VAR blevet lavet men nu alligevel skal justeres  

Du holder dig tilbage og undgår at markedsføre dig og din forretning på fuldt blus, - du føler ikke at din forretning fremstår 100% professionel 

Du benytter gamle billeder, du inderst inde er træt af og mangler idéer til et nyt udtryk der matcher din forretning og dine produkter i dag 

Du føler ikke, at din hjemmeside og din samlede forretningsprofil arbejder optimalt for dig, du føler at den holder dig nede hvor du drømmer om at fremstå unik og indbydende

Du er bange for, at forsvinde i mængden og bange for om du går glip af værdifulde samarbejder, større kundeflow samt presseomtale i de største landsdækkende medier 

Du ønsker en visuel rød tråd i din forretning men er udfordret på, at tænke kreativt når det handler om dit eget udtryk 

Du har brug for sparring til, at blive set på udefra 

Du føler, at du halter bagefter i forhold til andre på markedet der står knivskrapt 

Du er træt af, ikke at have et visuelt varieret og professionelt materiale til brug på dit website, din social media platform samt til pressen 

Du er udfordret på, hvilken grafik der kan løfte dit brand og ønsker en visuel rød tråd, der danner ramme om hele essensen af din forretning, men ved ikke hvor du skal starte 
VISUAL SIGNATURE BRANDING ER TIL  

Dig, der ønsker at fremstå top professionelt og til dig som ønsker at øge kendskabet til din forretning ude blandt dine potentielle kunder 

Dig, som er klar til synlighed på et nyt niveau og klar til at træde ud på den store scene, hvor dine kunder helt tydeligt kan se dig. 

Dig, der har travlt i din forretning og ikke selv har tid til at holde snor i - og projektlede hele processen 

Dig, der er klar til, at få hjælp af de bedste og dygtigste folk indenfor hver deres felt

Dig, der ønsker hjælp til at finde frem til et unikt, indbydende og professionelt udtryk 

Dig, der kræver det ypperste og til dig der er villig i, at investere i dig selv og dit brand 

JEG LEVERER DET HELE TIL DIG

Du behøver derfor ikke længere lade dig forvirre og være i tvivl om, hvad der egentligt er DIG og hvordan du bedst får det frem. Du kan slippe følelsen af, at fremstå uprofessionel og du behøver ikke længere at ”skamme” dig over din hjemmeside, dine billeder og din profil. Du slipper helt for, at tænke på hvordan forløbet skal skrues sammen og du kan nemt passe din forretning mens jeg projektleder hele processen. Jeg sørger for, at vi sammen skaber præcist det udtryk, som passer til dig og din forretning og jeg lover dig, at du bliver set, hørt og forstået undervejs. 

Der findes et hav af dygtige folk derude og jeg har igennem de sidste 15 år samarbejdet med de fleste af dem. Derfor vil du også opleve, at du ikke kun får et team af de allerbedste, men også et team der arbejder effektivt og professionelt sammen om, at lande de absolut bedste resultater for dig. 

Efter vores 1. session kender jeg DNA´et i din forretning og ved derfor hvem der vil være det bedste match til at hjælpe dig. Jeg ved hvem der sammen kan levere det der ønskes hvilket betyder, at du ikke får trukket et ”tilfældigt” team af dygtige folk ned over dig, hvor kemien mellem jer ikke er tilstede.

Og jeg leverer det hele, i en samlet pakke som matcher dig og det udtryk vi skal skabe. Dette gør til sammen, at du kan slippe bekymringerne, nyde processen og glæde dig over at du er på vej ind i en ny og max professionel visuel identitet. 

Jeg tager dig ud i et udtryk jeg VED du kan bære, men som du måske ikke helt selv kan se. Det kan jeg, fordi jeg har et samlet overblik over, hvor du skal hen og hvem der skal skabe det. Det gør, at du trygt kan stole på, at jeg hele vejen ved hvor vi skal hen og hvor vi skal ende.DET BETYDER AT

Vi taler sammen om hvilket resultat vi skal skabe 

Du modtager moodboards til dine stillbilelder og storyboard til din brandvideo, personligt udarbejdet til dig med lækkert og indbydende indhold

Jeg finder det rette team og sammensætter et hold af de allerbedste, som jeg med sikkerhed VED kan lande det resultat, du drømmer om 

Jeg i tæt sparring med dig, og med intuitiv fornemmelse, sørger for at du bliver set og hørt undervejs i hele forløbet

Hele processen er styret af mig både før, under og indtil final launch

Du oplever en hel dag med forkælelse, luksus, 100% attention omringet af de dygtigste folk, der alle arbejder på at lande et unikt, eksklusivt og personligt udtryk til dig og din forretning. En hel dags photoshoot, hvor ALT handler om dig og dit nye udtryk.  
DU FÅR


En times session, hvor vi stiller skarpt på dit ønskede resultat 

En visuel platform, der hele vejen rundt afspejler dig og din forretning på bedste vis og som tiltrækker dine ideelle kunder

Visuelt og unikt indhold du kan bruge overalt i din forretning samt i pressen. Eks.: nyhedsbreve, Facebook, LinkedIn, Instagram, blogs, freebees, leadmagnets mm. 

En professionel profil der emmer af ekspertstatus 

Indhold med en stærk og troværdig tiltrækningskraft, som resulterer i at medier og ønskede samarbejdspartnere selv finder vej til dig

Sammensætning af teams der matcher dig og din forretning 

Visuelt oplæg, styling, makeup, helt nye stillbilelder, en unik brandingvideo, udarbejdelse af website, brandvideo, grafik og tekstforfatning

En high-end forretningsprofil der med sikkerhed vil løfte dig og din forretning ud på den store sceneDU SLIPPER FOR


Selv at skabe klarhed over hvor og hvad, der visuelt kan justeres på din nuværende profil

At (fortsætte) med at lave "lappeløsninger" du alligevel aldrig bliver helt tilfreds med.

At opfinde det udtryk, der danner ramme om hele dit forretningsDNA 

At lede rundt i junglen efter lækre Stockhotos og den rette font der passer ind på din hjemmeside, i dine nyhedsbreve, blog mm.

 At finde på nye visuelle tiltag, der understøtter dine produkter og dine services  

At ende med et tilfældigt udtryk eller et udtryk, der ligner alle de andres
HVORDAN / STEPS


Vi finder frem til hvem du gerne vil sættes i forbindelse med? Hvor du gerne vil ses fra? Hvor landsdækkende du og din forretning skal være? Hvem du skal tiltrække? Hvor mange på markedet, der skal kende til dig og din forretning?

Rigtig mange har den overbevisning om, at det ikke for dem er muligt, at få noget der ikke ligner alle de andres. Men i virkeligheden handler det om at blive set udefra, af en der kan se dig, i den ramme der allerbedst understøtter dig, din forretning, dine produkter og services. Således at du kan få skabt et helt nyt image ud fra essensen af dig og din forretning. 


Processoverblik - 12 ugers forløb

1:1 session (hvilket level arbejder vi på)

Jeg skaber dit visuelle udtryk i både moodboard og storyboard 

Du præsenteres for oplæg, justering 

Planlægning, brief, budgettering, tidsplan samt indhold 

Eksekvering 

Final launch 


Step 1: Hvor professionel ønsker du at fremstå? 

Typisk vil man tro, at lidt pæne billeder og et par overskrifter at arbejde ud fra, er fint. Og godt nok! Og det kan det sagtens være. Men vil du ud på den helt store scene via landsdækkende presseomtaler og vil du tiltrække nye kunder og samarbejdspartnere ud fra en attraktiv stærk profil, så kræver det, at dit visuelle udtryk er opdateret, indbydende og yderst vigtigt: professionelt. Således at dem, du gerne vil tiltrække, kan se sig selv i dit univers. Det handler om, at skabe et gennemarbejdet unikt udtryk i en professionel ramme som ligger top of mind i din målgruppe. Det handler også om, at skabe et varieret materiale, der hele vejen rundt hænger sammen og som viser præcis hvem du er. Og hvad du tilbyder. 

Step 2: Dit visuelle udtryk

Almindeligvis tror mange, at det kun handler om at få taget en håndfuld gode billeder af en fotograf - evt ude i naturen eller op af en neutral væg, hvor der oftest ellers ikke er tænkt i detaljer. Er dette et set-up man kører med, har man IKKE et unikt og gennemtænkt visuelt image, der arbejder for en.

Det det handler om er, at skabe et materiale der hænger 100% sammen og som kan bruges på hele platformen: Hjemmeside, Facebook, nyhedsbreve, blogs, uddannelsesmateriale mm. Et materiale hvor der er tænkt over alle detaljerne, hvad skal billederne udstråle, hvad skal de understøtte, hvilke regi understøtter bedst, hvilket level skal de arbejde på og hvem skal få dig i mål. Her arbejder vi med justering og finetuning på det visuelle oplæg, som jeg har udarbejdet. Er det den rette ramme vi skal arbejde videre fra? 

Step 3: Præsentation af oplæg 

De fleste tænker ikke over, at det er nødvendigt med en handlingsplan før billeder og image skal skabes. Det kan være at man sammen med fotografen tænker: vi mødes og så ser vi hvad der sker på dagen. Det kan der sagtens komme noget fint ud af, men det er 100% sikkert at du efterfølgende vil stå tilbage og tænke ”Ærgerligt, at vi ikke lige fik dette med…” og ”formaterne passer ikke ind på min hjemmeside”…”hvorfor har jeg ikke et eller andet med, der tydeligt viser, hvad det er jeg tilbyder og hvad jeg hjælper mine kunder med”. Det er derfor super vigtigt at udarbejde en handlingsplan for photoshootet sådan, at alle involverede arbejder ud fra den samme GPS der skal føre til det resultat alle er blevet briefet på. Det er med GPS´en og den skarpe brief, at man når i mål og ender op med et varieret visuelt materiale ingen andre har.  

Step 4: Planlægning

Størstedelen af travle selvstændige er ofte i den tro, at de nemt selv kan projektlede processen samtidig med, at de passer deres forretning. Men det der oftest sker er, at kreativitet, koordination, brief til team, planlægning, tidsplan og praktik enten smuldre eller trækker i langdrag. Det betyder, at de ikke kommer i mål og fortsat holder til i deres gamle profil. Det der her skal til for at komme i mål, er en koordinator der holder styr i hele processen, eksekverer, koordinerer samt afvikler udfra aftalt plan. 

Step 5: Eksekvering 

Rigtig mange tror, at det udelukkende handler om den gode fotograf , en solskinsdag og en dato i kalenderen. Men det det handler om er, at få sat et hold af top professionelle folk der lever rigtig godt af deres unikke kompetencer og har en masse gode resultater som kan byde ind med hvad de hver i sær mestrer på bedste vis. Derudover er det også vigtigt, at det hold der sammensættes arbejder godt sammen, både professionelt men også energimæssigt. Med det på plads er et unikt resultat sikret!  

Step 6: Lancering og final launch

En stor del har erfaret, at det kan tage op til 6-8 måneder at skabe en ny hjemmeside. Det behøver det på ingen måde. Med en klar handlingsplan er det fuldt ud muligt, at launche en ny hjemmeside på meget kortere tid. I et samarbejde med mig, har du inden for 12 uger, et helt nyt, opgraderet og værdifuldt indhold til din webplatform, klar til implementering og lancering.

 

KAN DU SE DIG SELV I OVENSTÅENDE? OG ER DU KLAR TIL, AT TRÆDE UD I EN HELT NY, UNIK OG YDERST PROFESSIONEL FORRETNINGSPROFIL? 

SÅ VIL JEG GLÆDE MIG TIL AT HJÆLPE DIG!ORD FRA MINE KUNDER

"Erfaren. Professionel. Lydhør og indlevende. Det er nogle af de ord der bliver ved med at gå igen, i mit samarbejde med Katrine Venke. Katrine har fuldt mig siden opstarten af Cahana Jewelry og har senest været ankerperson på en visuel relancering af firmaet i forbindelse med flytning fra Danmark til Monaco. Hun har formået at finde de helt rigtige mennesker til, at få mine tanker og ideér til at komme til udtryk på den bedst mulige måde. Og i hele fasen fra indledende møder til det konkrete produkt, har hun været der med overblik og en hånd hvor det har været nødvendigt. Hun har en kæmpe viden om branding og PR og har en stor andel i hvor Cahana Jewelry er i dag."

Rikke Brogaard, stifter og designer

"Da jeg bookede Katrine i forbindelse med mit photoshoot, var det som at få en engel tilsendt. Hun sørgede for at finde det rette team til mig, booke dem og holde indledende møde med dem, så alt bare spillede på dagen. Takket være Katrines skarpe kartotek over stylister, makeup artister og fotografer, fik Katrine sammensat det helt rette team til mig, af personligheder der ikke kunnet have været et mere optimalt match til den jeg er. Katrine og teamet sørgede for alt andet, ned til mindste detalje. Jeg følte mig i de mest kyndige hænder fra start til slut. Når jeg tænker over hvor dejlig let det hele var, grundet Katrine, er det helt skørt jeg ikke har brugt hende noget før. Selv da jeg modtog billederne fra fotografen, var Katrine min kyndige hjælper til at udvælge, hvilke af alle de mange fine billeder der var blevet taget, som passede allerbedst ind i mit univers og den jeg er. Jeg modtager stadig mange kommentarer og henvendelser om mit visuelle udtryk, og her kan jeg ikke andet end at henvise til Katrine Venke. Her kan man tale om at blive set og hørt - hele vejen." 

Alberte Toft, numerolog og uddannelsesleder 

”Katrine Venke har en fantastisk evne til at indfange DNA´en i en virksomhed, et produkt eller en person. Jeg er imponeret over hvor hurtigt og effektivt hun udarbejder en PR strategi og efterfølgende hvor meget hun hver gang leverer. Jeg er meget begejstret over at arbejde med Katrine og sætter stor pris på hendes ærlige tilgang og feedback. Udover, at Katrine arbejder super professionelt, lærer jeg altid noget nyt når vi samarbejder. Katrine Venke er klart en af de bedste PR agenter jeg har arbejdet med."

Mette Nielsen, Meaningful Business Group & owner / designer, Random Luxury.  

Da vi stod overfor at skulle lave nye imagebilleder til vores platform, valgte vi Katrine Venke til at skabe vores nye udtryk og koordinere hele photshootet. Hun har en god forståelse for byBiehls univers og hvad vi gerne vil udtrykke visuelt. Der ud over har hun gode kontakter til de dygtige fotografer, makeup artister, stylister etc. Vi valgte, at samarbejde med Katrine da vi har travlt og derfor ikke selv har tid til, at stå for udarbejdelse af nyt image samt koordinering. Ud over det, vidste vi heller ikke hvem der ville være de rigtige folk at arbejde med i forhold til vores ønsker. Vi ønskede også klarhed over hvor meget det samlede budget ville blive. Ved at få en samlet pakke fra Katrine havde vi overblikket. 

Det har været en kæmpe hjælp, at Katrine var tovholder på hele projektet og sikrede at alt kørte – indenfor tidsplanen og at vi fik alt koordineret med dygtige folk.  

Der var rigtig godt styr på projektet. Tidligere har vi selv skulle bruge meget tid på at koordinere det hele og vi var også i tvivl om det var de rigtige folk vi arbejdede sammen med. Denne gang følte vi os meget trygge og kunne fokusere på billederne – ikke alt det praktiske. Det var en fornøjelse! 

Vi har over 80 forhandlere i hele Danmark samt i 10 lande. Det er derfor vigtigt for os, at vores visuelle udtryk er skarpt og matcher vores brand. 

Vi var helt trygge ved at der var styr på alt og at Katrine havde fokus på, at vi fik bedst mulige resultat.

Charlotte Biehl, Direktør, designer og stifter af byBiehlFlere kundeudtalelser findes på mit website under "cases".Har du spørgsmål - Skal vi tale sammen? Skriv til mig på: katrine@katrinevenke.dk 

© 2017 Katrine Venke - Valuable Branding | http://katrinevenke.dk